До Чернівців із робочим візитом прибув Голова Представництва Дитячого фонду ООН в Україні Мунір Мамедзаде

Пошук
UA EN

До Чернівців із робочим візитом прибув Голова Представництва Дитячого фонду ООН в Україні Мунір Мамедзаде

Політика
23.10
14:39

Поділись новиною:

У середу, 23 жовтня, міський голова Роман Клічук провів робочу зустріч із Головою Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Муніром Мамедзаде.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку Чернівецької міськради.

Сторони обговорили питання розвитку співпраці між міською владою та ЮНІСЕФ, зокрема у сферах захисту прав дітей, молодіжної політики та соціальної сфери.

У відомстві зазначають, що особливу увагу приділили можливостям реалізації спільних проєктів, спрямованих на покращення добробуту дітей та молоді Чернівців.

«Роман Клічук відзначив важливість співпраці з міжнародними організаціями для розвитку міста та подякував ЮНІСЕФ за підтримку України в складний час. Своєю чергою, пан Мамедзаде висловив готовність до активної взаємодії та запевнив у всебічній підтримці ініціатив, спрямованих на захист прав дітей та розвиток молодіжної політики в місті», — йдеться в дописі міської ради.

Також вказується, що за результатами зустрічі досягнуто домовленостей про формування плану спільних дій, зокрема з профільними департаментами міської ради.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що мер Чернівців Роман Клічук зустрівся із Послом ЄС в Україні Катаріною Матерновою.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбувся форум лідерів учнівського самоврядування (фото)
У культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука відбувся перший цього навчального року форум лідерів учнівського самоврядування. Уже традиційно він пройшов у рамках циклу зустрічей «Дружній формат»...
У пожежі на Буковині загинув чоловік, який палив суху рослинність: подробиці
У пожежі в Мамалигівській громаді загинув чоловік. Трагедія сталася під час спалювання сухої рослинності. Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано