Для промислових та побутових споживачів 22 травня діятимуть графіки погодинних відключень

Пошук
UA EN

Для промислових та побутових споживачів 22 травня діятимуть графіки погодинних відключень

Поділись новиною:

У середу, 22 травня, з 00:00 до 07:00 та з 18:00 до 24:00 по всій території Україні діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії.

Про це повідомляє С4 із посиланням на «Укренерго».

Водночас енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежуватимуть.

Енергетики зазначають, що відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених обсягів лімітів споживання, які Диспетчерський центр «Укренерго» щовечора доводить до кожного обленерго.

«Головна причина застосування заходів обмеження — наслідки ракетних ударів ворога по українських електростанціях. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку атак», — йдеться в дописі «Укренерго» в Telegram.

Нагадаємо, раніше ми писали, що обмеження електроенергії в Україні можуть тривати до серпня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано