Для молоді з Чернівецької області організовують похід у Карпати: як доєднатися

Пошук
UA EN

Для молоді з Чернівецької області організовують похід у Карпати: як доєднатися

Культура
16.07
14:29

Поділись новиною:

Молодь з Буковини може доєднатися до походу «Підійми Державний прапор України». Охочі вирушать у подорож на перевал Німчич та відвідають скелі «Протяте каміння».

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну військову адміністрацію.

Фото: Україна Інкогніта

Похід відбудеться 4 серпня. До подорожі запрошують буковинців від 18 до 35 років.

Охочі вирушать на перевал Німчич, який є одним з найвищих перевалів у регіоні й розташований на висоті 1 506 метрів над рівнем моря.

Також в учасників походу буде нагода відвідати групу скель «Протяте Каміння». Це – геологічна пам’ятка природи місцевого значення, що розташована в Покутсько-Буковинських Карпатах. Найвища скеля на території цієї пам’ятки називається «Соколине Око», а її максимальна висота сягає майже 40 метрів.

Для того, щоб взяти участь у поході, потрібна попередня реєстрація за посиланням. Кількість місць обмежена. Додаткову інформацію можна отримати за цим номером телефону: 095 093 95 79.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано