Десантники із Буковини отримали державні нагороди та нагрудні знаки за боїв на Курщині

Пошук
UA EN

Десантники із Буковини отримали державні нагороди та нагрудні знаки за боїв на Курщині

Війна
06.10
15:31

Поділись новиною:

Військові 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади отримали державні нагороди, нагрудні знаки та подарунки. Бійців відзначили за мужність і героїзм, проявлені під час боїв на Курщині.

Про це пише С4 із посиланням на відділення комунікацій 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади ДШВ ЗС України.

«Ви із честю та самовідданістю виконали покладені на вас завдання. Ви підтвердили своє високе звання воїнів-десантників», — сказав командир 82 ОДШБр полковник Дмитро Волошин.

Вказується, що під час операції на Курщині 82 бригада показала свою універсальність та здатність блискавично адаптуватися до різних бойових умов.

«Ви закарбували своє ім’я в історію новітнього українського війська», — додав Волошин.

Зазначимо, що президент Володимир Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідали командний пункт 82-ї десантно-штурмової бригади.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано