Десантника з Буковини Івана Скибінського нагородили медаллю «Воєнний хрест»

Пошук
UA EN

Десантника з Буковини Івана Скибінського нагородили медаллю «Воєнний хрест»

Війна
08.10
15:16

Поділись новиною:

Десантник із Буковини Іван Скибінський отримав нагороду від Міністерства оборони. Старшого лейтенанта із Вікнянської громади відзначили медаллю «Воєнний хрест».

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

Вказується, що нагороду, призначену для офіцерів Збройних сил України, службова діяльність яких визнана винятково корисною, вручив буковинцю Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Іван Скибінський захищає Україну з першого дня повномасштабного вторгнення. Нині його бригада стійко тримає оборону на Курахівському напрямку», — йдеться в дописі відомства.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що десантники із Буковини отримали державні нагороди та нагрудні знаки за бої на Курщині.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розпочинають опалювальний сезон: кому подаватимуть тепло першочергово
У Чернівецькій громаді розпочинають опалювальний період 2024–2025 років. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. Згідно з проєктом ...
Частина Чернівців тимчасово залишиться без води: на яких вулицях обмежать постачання
На розі вулиць Запорізька і Сторожинецька комунальники планують замінити ділянку магістрального водопроводу. У зв’язку з цим без води 8 жовтня залишаться понад пів сотні вулиць. Про це пише С4 з п...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано