Депутати Чернівецької міськради провели чергову сесію (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Депутати Чернівецької міськради провели чергову сесію (фоторепортаж)

Політика
27.04
14:45

Поділись новиною:

У четвер, 27 квітня, у стінах Ратуші відбулась чергова сесія міської ради. На ній уже встигли розглянути низку питань.

Про це інформує С4.

Зокрема, депутати одноголосно проголосували за позбавлення права користування землею церквам та організаціям Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ. Йдеться про 22 ділянки релігійної громади на території Чернівців.

Окрім того, народні обранці проголосували за припинення оренди будівлі парафiї на честь святого великомученика Пантелеїмона УПЦ на території Центральної міської клінічної лікарні у Чернівцях.

Водночас деякі рішення депутати не підтримали. Йдеться про проєкт рішення щодо надання місцевої гарантії у 2023 році на реалізацію субпроєкту «Розбудова та модернізація інфраструктури електротранспорту Чернівців», а саме – оновлення рухомого складу. Так само не проголосували за реалізацію проєкту будівництва нової тролейбусної лінії у 6,4 км.

Нині ж на сесії мають розглянути ще низку важливих питань. Це, зокрема, об’єднання кінотеатру «Чернівці» з Культурно-мистецьким центром імені Івана Миколайчука. Оновлено: рішення про об’єднання підтримали та ухвалили 23 голосами.

Також депутати можуть ухвалити рішення про приєднання Міської дитячої стоматологічної поліклініки до Міської дитячої поліклініки; реорганізацію шляхом приєднання Міської поліклініки №5 до Міської поліклініки №2.

Оновлено: приєднання Міської поліклініки №5 до Міської поліклініки №2 не підтримали. “За” проголосувало 17 депутатів, що не є достатнім для ухвалення рішення.

Водночас було ухвалено рішення про приєднання Міської дитячої стоматологічної поліклініки до Міської дитячої поліклініки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що які рішення ухвалили на засіданні Виконавчого комітету Чернівецької міської ради 25 квітня.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано