День Конституції: які заходи відбудуться у Чернівцях

Пошук
UA EN

День Конституції: які заходи відбудуться у Чернівцях

Культура
28.06
10:03

Поділись новиною:

Відзначення Дня конституції розпочалось о 9 годині ранку, після хвилини мовчання, під час якої вшановують загиблих у війні українців.  

Після хвилини повчання, на сходах Ратуші виступив хор вчителів музики закладів загальної середньої освіти Чернівців.

У Центральному парку імені Тараса Шевченка (біля атракціонів), з 10:00 до 19:00 малеча зможе переміститись у світ Юрського періоду.

Крім того, на дітвору чекає хімічне шоу. На гостей чекають найбезпечніші експерименти. А під час перерви – батути, палеонтологічні розкопки та величезні ящери, які катають охочих на спинах.

У міському палаці дітей та юнацтва, що на вул. Шептицького, з 11:00 до 14:00 презентують учнівські вироби від позашкільких закладів міста: роботи декоративно-прикладного мистецтва, авіамоделювання, робіт з конструктора, художніх робіт тощо. Також усі відвідувачі зможуть взяти участь у майстер-класах і зробити щось своє.

О 16:00 у приміщенні кіномистецького центру ім. І.Миколайчука відбудеться чергове засідання неформального освітянського клубу для молодих вчителів за участі представників національної скаутської організації «Пласт». А також мотиваційна зустріч «Успішним може бути кожен». Спікерами зустрічі будуть відомі та успішні чернівчани.

Читайте також:

Мобілізація в Україні: Міноборони роз’яснило основні зміни, передбачені новим законом
Відстрочки, порядок бронювання та базова військова підготовка – ці та інші зміни, передбачені новим законом про мобілізацію, наберуть чинність вже з 18 травня. Про це пише С4 з посиланням на Мініс...
Війна
24.04
14:42
На Буковині у двох пунктах пропуску пасажирські автобуси зможуть обирати час перетину кордону
З 24 квітня на пунктах пропуску з Молдовою буде можливість обрати час перетину кордону у межах послуги «єЧерга». Про це пише С4 з посиланням на Міністерство відновлення України. Можливість ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано