Цьогоріч не вводитимуть сезонних обмежень для вантажівок

Пошук
UA EN

Цьогоріч не вводитимуть сезонних обмежень для вантажівок

01.07
15:45

Поділись новиною:

У літній період вантажний транспорт масою до 40 тонн може рухатись дорогами країни без обмежень.

Про це повідомили в Укравтодорі.

Цьогоріч не будуть запроваджувати сезонні обмеження руху для вантажівок загальною масою до 40 тонн у денну пору доби при підвищених температурних показниках повітря.

Таке рішення прийняли у першу чергу, через військову ситуацію в країні, переорієнтацію експорту на дорожню мережу та суттєві зміни у логістиці.

До повномасштабного вторгнення росії, Україна експортувала здебільшого морем. Зараз, через блокування портів, країна перенаправила потоки товару на залізничні та автомобільні шляхи.

“Розуміємо важливість логістики сьогодні, тож задля уникнення перебоїв у транспортуванні життєвонеобхідних вантажів, сезонні обмеження цього року не вводяться.

Нагадуємо водіям та перевізникам, що рух вантажівок повинен здійснюватися з дотриманням вагових параметрів як по загальній масі, так і по осьовому навантаженню у будь-який час та пору доби. Відповідно до норм, максимальна вага вантажного транспортного засобу під час перевезень дорогами країни – 40 тонн”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Буковинців попередили про сильні заморозки та шкальний вітер
На території Чернівецької області найближчими днями синоптики прогнозують шкальний вітер та сильні заморозки. Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр із гідрометеорології. ...
Графіки обмежень споживання електроенергії для підприємств Буковини скасували
У Чернівецькій області 18 квітня не застосовуватимуть графіків обмежень потужності для підприємств. Бізнес працюватиме у плановому режимі. Про це інформує С4 з посиланням на «Чернівціобленерго». ...
Війна
18.04
09:11
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано