Цього тижня в Чернівцях на одному з маршрутів приватного перевізника з’являться валідатори

Пошук
UA EN

Цього тижня в Чернівцях на одному з маршрутів приватного перевізника з’являться валідатори

Поділись новиною:

В автобусах на маршруті №39 у Чернівцях цього тижня з’являться валідатори. ТОВ «Діліжанс» став першим приватним перевізником у місті, який впровадив систему безконтактної оплати проїзду.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької міської ради.

«Валідатор забезпечує зручний та швидкий безготівковий проїзд, автоматично фіксуючи оплату та реєструючи поїздку в транспорті», — зазначають у міськраді.

У відомстві додають, що раніше чернівчани могли користуватися валідаторами лише в комунальному транспорті, проте зараз їх встановлюють і в транспорті приватних перевізників.

Додамо, що ТОВ «Діліжанс» обслуговує маршрут №39 від площі Пресвятої Марії до вулиці С. Скальда. У робочі дні на маршруті курсує п’ять-шість автобусів, а на вихідних — по три-чотири.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано