Цієї ночі у селі Їжівці сталася масштабна пожежа: які наслідки

Пошук
UA EN

Цієї ночі у селі Їжівці сталася масштабна пожежа: які наслідки

Поділись новиною:

Уночі 2 лютого в селі Їжівці Чудейської громади виникла пожежа в житловому секторі. Горіли два житлових будинки, літня кухня та господарська будівля.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Вказується, що через пізній час доби, пожежу виявили сусіди вже тоді, коли площа пожежі становила 250 кв. м. На момент прибуття вогнеборців дерев’яні господарська будівля та літня кухня були охоплені вогнем повністю, у житлових будинках горіла покрівля.

До ліквідації пожежі залучались рятувальники 12 державної пожежно-рятувальної частини та шість місцевих пожежно-рятувальних підрозділів. Вогнеборці ліквідували пожежу та врятували від знищення два житлових будинки.

Внаслідок пожежі згоріли господарська будівля, літня кухня та покрівля 2 житлових будинків. Причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

Також минулої доби вогнеборці ліквідували пожежу автомобіля в гаражі у селі Чорногузи Вижницької громади.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у селі Шишківці на Буковині вогонь забрав життя чоловіка. Пожежа сталася 31 січня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано