ЧНУ потрапив до п’ятнадцятки найефективніших університетів України

Пошук
UA EN

ЧНУ потрапив до п’ятнадцятки найефективніших університетів України

Поділись новиною:

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича увійшов до п’ятнадцятки найефективніших університетів України у 2023 році. Вищий навчальний заклад посів 14 місце.

Про це пише С4 із посиланням на «Укрінформ».

Рейтинг наукової ефективності університетів за минулий рік оприлюднив Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта». Він визначався за результатами роботи українських науковців та студентів у міжнародних конкурсах HORIZON Europe та Erasmus, а також у конкурсах національного фонду досліджень України та програмах за державним замовленням.

Зазначається, що в Чернівецькому національному університеті, який має десять факультетів та два інститути, навчаються понад 15 000 студентів.

Інфографіка: Укрінформ

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Міністерство освіти й науки оголосило конкурс на заміщення посади ректора ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини
Ввечері 29 вересня в Чернівці з Донеччини прибули 55 людей, серед яких семеро дітей, люди похилого віку та з інвалідністю. Їх на Буковину доправили евакуаційним потягом. Про це інформує С4 із поси...
Війна
29.09
22:45
Чернівецький муздрамтеатр Кобилянської показав програму фестивалю «Золоті оплески Буковини»
Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської оприлюднив репертуар вистав XVI фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини» та рубрики для дітей «Золоті долоньки». Спектаклі відбувати...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано