«Чернівціводоканал» від початку року суттєво знизив споживання електроенергії

Пошук
UA EN

«Чернівціводоканал» від початку року суттєво знизив споживання електроенергії

Політика
05.08
10:14

Поділись новиною:

Комунальне підприємство «Чернівціводоканал» у перші шість місяців 2024 року завдяки інвестиціям міста зміг суттєво зекономити на споживанні електроенергії.

Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4.

Йдеться про 1 мільйон 281 тисячу кіловат/годин. За словами Зазуляка, це річне споживання понад 500 квартир, оскільки середній показник квартири в місяць становить 200 кВт/год.

«І це стільки одне підприємство зекономило за пів року завдяки модернізації обладнання. Погодьтесь, для Чернівців це значний результат. Особливо в умовах енергетичної нестабільності, коли економне споживання електрики — наднагальна вимога часу», – написав заступник мера.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у Чернівцях цьогоріч завдяки оновленню систем постачання також вдалося зменшити витрати води.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано