Чернівці придбали нові автоцистерни для підвозу води на випадок надзвичайних ситуацій

Пошук
UA EN

Чернівці придбали нові автоцистерни для підвозу води на випадок надзвичайних ситуацій

Поділись новиною:

Для «Чернівціводоканалу» місто придбало нові автоцистерни. Їх використовуватимуть для підвозу води містянам на випадок надзвичайних ситуацій.

Про це пише С4 з посиланням на заступника міського голови Василя Зазуляка.

За його словами, нові цистерни зроблені з нержавіючої сталі, термоізольовані та оснащені мотопомпою з рукавом для перекачування води.

«Згідно з планом, у випадку тривалої відсутності електроенергії, і як наслідок централізованого водопостачання, передбачили понад 30 локацій, де будуть ємності з водою», – запевнив Зазуляк.

Заступник мера додав, що автоцистерни також будуть використовувати для підвозу води у випадку аварійних проривів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Чернівецьке комунальне підприємство «Містосервіс» планує взяти кредит на придбання вантажних автомобілів, які використовуватимуть для обслуговування житлового фонду та здійснення заходів з благоустрою території громади.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано