Чернівчанину загрожує до п’яти років за ґратами за крадіжку автівки таксі

Пошук
UA EN

Чернівчанину загрожує до п’яти років за ґратами за крадіжку автівки таксі

Поділись новиною:

Поліцейські встановили та затримали мешканця Чернівців, який вкрав автівку таксі. Порушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що 9 травня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік перебуваючи на майданчику автостоянки по вулиці Садовій у Чернівцях, незаконно заволодів транспортним засобом «ПАЗ» і поїхав у невідомому напрямку.

Для з’ясування обставин злочину та розшуку викраденого автомобіля на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці швидко встановили особу правопорушника, ним виявився 35-річний місцевий житель.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Раніше ми писали, що у 35-річного жителя міста Новоселиця правоохоронці знайшли особливо небезпечні наркотичні речовини. Нині ж поліцейські повідомили чоловіку про підозру.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано