Чернівчанина підозрюють у зберіганні порно-контенту за участі дітей

Пошук
UA EN

Чернівчанина підозрюють у зберіганні порно-контенту за участі дітей

Поділись новиною:

Мешканцю Чернівців повідомили про підозру в одержанні доступу до дитячої порнографії та її зберіганні.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецьку обласну прокуратуру.

За даними слідства, 43-річний чернівчанин, використовуючи власний персональний комп’ютер, завантажив із мережі інтернет та зберігав відеопродукцію з дитячою порнографією.

Зокрема, за результатами проведених обшуків за місцем проживання підозрюваного, правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку та накопичувачі пам’яті. Відповідно до висновків судової мистецтвознавчої експертизи на вказаних носіях зберігалися файли, що містять дитячу порнографію.

Відтак за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру громадянину за фактом умисного одержання доступу до дитячої порнографії та її зберігання з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем (ч. 1 ст. 301–1 КК України).

Нагадаємо, у Чернівцях судитимуть айтішника, який який розповсюджував дитячу порнографію.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано