Частина Чернівців та кількох сіл на Буковині залишилася без світла через погіршення погоди

Пошук
UA EN

Частина Чернівців та кількох сіл на Буковині залишилася без світла через погіршення погоди

Поділись новиною:

Через аварійну ситуацію в мережах частина мешканців у Чернівцях та в кількох селах на Буковині залишилася без світла. Знеструмлення пов’язанні із погіршенням погоди.

Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціобленерго».

«Унаслідок дощової та вітряної погоди маємо кілька аварійних ситуацій у мережах області 10/0,4 кВ. Наразі без напруги перебуває частина мешканців у селах Клішківці, Кельменці, Щербинці, Кам’яна, Снячів, Непоротове і 47 споживачів у Чернівцях», — йдеться в дописі Обленерго в Telegram.

У «Чернівціобленерго» додають, що причиною знеструмлень є гілки на дротах, пошкоджені ізолятори, трансформатор, що вийшов із ладу та інші технологічні порушення в роботі обладнання.

Енергетики обіцяють, що напругу всім споживачам краю нададуть щойно буде технічна можливість.

Нагадаємо, у Чернівецькій області з 2 до 4 липня очікується погіршення погодних умов. Синоптики прогнозують на території Буковини сильні зливи, грозу, а місцями град.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано