Перша громада на Буковині забезпечила пільговикам безоплатний проїзд у транспорті Чернівців

Пошук
UA EN

Перша громада на Буковині забезпечила пільговикам безоплатний проїзд у транспорті Чернівців

Поділись новиною:

Чагорська територіальна громада виділила кошти та уклала договір з Чернівецьким тролейбусним управлінням щодо безоплатного проїзду пільгових категорій населення у комунальному транспорті міста.

Про це пише С4 з посиланням на Facebook-сторінку ЧТУ.

Відтепер мешканці Чагорської ОТГ можуть подати заявку на виготовлення транспортної картки «Пільгова» та отримати її у місцевому центрі надання адміністрації послуг.

Громадяни пільгових категорій можуть здійснювати безоплатний проїзд з транспортною карткою у всіх тролейбусах та комунальних автобусах № 6, 8, 9, 15.

Громада стала першою серед інших ОТГ Буковини, які уклали подібний договір. Раніше про намір заявляли також і в Острицькій, Клішковецькій та Сторожинецькій громадах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що з 1 серпня у Чернівцях повністю перейдуть на безготівкову оплату проїзду у всіх видах комунального громадського транспорту. Готівки відтепер не буде і в автобусах.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано