Буковинським десантникам передали п’ять дронів та ретранслятор для дистанційного управління БпЛА

Пошук
UA EN

Буковинським десантникам передали п’ять дронів та ретранслятор для дистанційного управління БпЛА

Війна
04.10
17:14

Поділись новиною:

Чернівецька обласна військова адміністрація передала 82-й окремій десантно-штурмовій Буковинській бригаді чергову партію і необхідної техніки.

Про це пише С4 з посиланням на начальника Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка.

Йдеться про ретранслятор для дистанційного управління БпЛА та п’ять FPV-дронів від буковинського виробника. За його словами, техніка дозволяє керувати безпілотниками на відстані та зберігати життя нашим захисникам.

«Військовослужбовці 82-ї окремої десантно-штурмової Буковинської бригади виконують бойові завдання на найгарячіших напрямках фронту, тож така техніка потрібна для якісного відпрацювання ударів по ворожих цілях», – додав Запаранюк. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у вересні Чернівецька міська рада спрямувала на потреби війська 5,4 млн грн, а також закупила один пікап для однієї з військових частин.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівчанина засудили до 15 років за ґратами за державну зраду та виправдовування російської агресії
Суд виніс вирок у справі чернівчанина, який шпигував на Буковині під «прикриттям» кур’єрської доставки для російської фсб. Його визнали винним у державній зраді та виправдовуванні російської агресії ...
Чернівецький національний університет святкує 149 років з дня заснування
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича 4 жовтня відзначає 149 річницю з дня його офіційного відкриття. З 1875 року він декілька разів змінював назву, керівників, відкривалися нов...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано