Буковинські спортсмени посіли призові місця на Кубку України з легкої атлетики

Пошук
UA EN

Буковинські спортсмени посіли призові місця на Кубку України з легкої атлетики

Спорт
18.07
14:16

Поділись новиною:

Спортсмени із Чернівецької області вибороли призові місця на Кубку України з легкої атлетики. Змагання проходили 15 липня в місті Львів.

Про це інформує С4 із посиланням на управління молоді та спорту Чернівецької ОВА.

У відомстві зазначають, що впевнену перемогу на дистанції 1000 м здобув Олег Миронець — 2.21.25 (тренери: Павлюк І.Г., Ячнюк І.О., Ліщук В.В.).

Також на цій дистанції змагалися Іван і Тарас Гешко, які так само показали досить високі результати. Відтак Тарас Гешко пробіг за 2.35.36, а Іван Гешко — 2.35.45.

Срібну нагороду здобула й Ольга Юзва на дистанції 100 м — 12.15 (тренери: Павлюк І.Г., Ячнюк І.О.). Водночас бронзову нагороду на дистанції 400 м з/б — 1.06.88 здобула Наталія Маньковська (тренери: Ячнюк І.О., Павлюк І.Г.).

Окрім цього, троє наших спортсменів встановили особисті рекорди. Зокрема, Вадим Щербатий виграв один забіг із результатом 11.22 сек., а також інший забіг на 200 м, встановивши особистий рекорд — 22.91 сек.

До того ж, буковинець Микола Поляк став другим у забігу, з особистим рекордом — 11.28 сек. А Роман Головач встановив особисті рекорди одразу на двох дистанціях: 400м — 54.54 сек. та 200 м — 24.70 сек.

Раніше ми писали, що збірна Чернівецької області з легкої атлетики виборола низку нагород на чемпіонаті України з естафетного бігу.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано