Буковинські патрульні затримали юнака, якого підозрюють у розповсюдженні наркотиків

Пошук
UA EN

Буковинські патрульні затримали юнака, якого підозрюють у розповсюдженні наркотиків

Поділись новиною:

Чернівецькі патрульні викрили юнака, який підозрюється в розповсюдженні наркотиків. Правоохоронці виявили в хлопця 36 згортків із речовиною, схожою на наркотичну.

Про це інформує С4 із посиланням на патрульну поліцію Чернівецької області.

У відомстві зазначають, що днями на Парковому проїзді, інспектори роти ТОР побачили підозрілого громадянина та вирішили поспілкуватись із ним. Юнак помітно нервував і намагався якнайшвидше піти з місця.

У результаті поверхневої перевірки в хлопця виявили 36 згортків, всередині яких була речовина кристалічного походження, схожа на наркотичну. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а виявлені речовини вилучили для проведення експертизи.

Наразі відомо, що закладника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Правоохоронці нагадують, що працює чат-бот DrugHunters створений для оперативного реагування патрульною поліцією на наркозлочини. Тож будьте свідомими й небайдужими, якщо помітили імовірні закладки чи закладників, повідомляйте про це за допомогою застосунка.

Читайте також: Чернівецькі патрульні оперативно супроводили автомобіль із жінкою до лікарні. Потерпілу покусав собака і вона потребувала швидкої допомоги медиків.

Читайте також:

Увечері в Чернівецькій області стався землетрус
У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району. Про це повідомили в Го...
У Чернівцях відбувся форум лідерів учнівського самоврядування (фото)
У культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука відбувся перший цього навчального року форум лідерів учнівського самоврядування. Уже традиційно він пройшов у рамках циклу зустрічей «Дружній формат»...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано