Буковинка довірилась псевдобанкіру і втратила 142 тисячі гривень

Пошук
UA EN

Буковинка довірилась псевдобанкіру і втратила 142 тисячі гривень

Поділись новиною:

Мешканка Чернівецької області потрапила на гачок шахраїв і втратила 142 тисячі гривень. Буковинку під приводом захисту коштів ошукав псевдобанкір.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Як зазначають у поліції, із заявою про шахрайські до них звернулася 57-річна жителька села Стрілецький Кут. Жінка розповіла, що до неї зателефонував невідомий, котрий представився працівником банку. Під приводом покращення захисту коштів співрозмовник дізнався в буковинки конфіденційну банківську інформацію. Після цього з її карткового рахунку перерахували 142 тисячі гривень.

Співробітники поліції внесли відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські Чернівецької області вкотре закликають громадян не розголошувати свої персональні дані.

«Запам’ятайте: спеціальний код розміщений на зворотній стороні картки є конфіденційним. Також таємними є спеціальні, коди, що приходять у повідомленнях від фінансових установ. Якщо ви все ж таки стали жертвою протиправних дій шахраїв — негайно звертайтеся до поліції на спецлінію “102”», — йдеться в повідомлені.

Нагадаємо, раніше в Чернівецькій області розшукали шахрая, який вкрав у буковинця понад 2500 доларів під приводом продажу мотоцикла.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано