Буковинець завербував 16-річну дівчину і виготовляв порнографічний контент: деталі справи

Пошук
UA EN

Буковинець завербував 16-річну дівчину і виготовляв порнографічний контент: деталі справи

Поділись новиною:

Мешканця Чернівецької області підозрюють у торгівлі людьми, виготовленні і розповсюдженні порнографічного контенту. Для цього буковинець завербував 16-річну дівчину.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Поліцейські встановили, що раніше судимий за зґвалтування 24-річний житель Чернівецького району організував незаконний бізнес. Молодик завербував 16-річну дівчину з метою її експлуатації у наданні послуг сексуального характеру за кошти.

Крім цього, буковинець виготовив зображення та відеозаписи порнографічного характеру за участю неповнолітньої, які за гроші розповсюджував через створений канал в месенджері.  

Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру. За клопотанням правоохоронців суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинені злочини буковинцю загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.    

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Верховному Суді відстояли покарання двом буковинцям, які займалися дитячою порнографією.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано