Буковинець хотів купити автомобільні шини, а втратив понад 7 тисяч гривень

Пошук
UA EN

Буковинець хотів купити автомобільні шини, а втратив понад 7 тисяч гривень

Поділись новиною:

Мешканець Чернівецької області потрапив у пастку шахраїв і втратив 7500 гривень. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, 19 вересня до поліції звернувся 62-річний чернівчанин, який розповів, шо хотів купити комплект автомобільних шин на одній із платформ і надав реквізити своєї банківської картки.

Проте шахраї, скориставшись отриманою інформацією, зняли з рахунку заявника 7500 гривень. Чоловік замовлений товар не отримав, а на зв’язок псевдопродавець не виходить. 

За цим фактом поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що буковинець довірився псевдобанкіру і втратив 105 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано