Буковина отримала 13 генераторів для закладів, де проживають ВПО

Пошук
UA EN

Буковина отримала 13 генераторів для закладів, де проживають ВПО

Війна
24.02
18:10

Поділись новиною:

Чернівецька область отримала 13 генераторів потужністю 10 кВт для закладів, де проживають внутрішньо переміщені особи. Допомогу надала Чернівецька обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецьку обласну військову адміністрацію.

За підтримку українців з інших регіонів організації подякувала перша заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк.

«Сьогодні кожен тримає свій фронт. За Перемогу України над агресором наші Герої борються на полі бою, а ми — илу. Тут одне з наших головних завдань — підтримка ВПО. Працюємо над ним разом із меценатами, міжнародними громадськими благодійними організаціями й товариствами. Дякую Вам за співпрацю в цьому напрямку. Цінуємо наше партнерство. Усе буде Україна!», — сказала Альона Атаманюк.

Обладнання передали 13 установам краю, де прихистили внутрішньо переміщених осіб (від 2 до 50). Йдеться, зокрема, про гуртожитки, освітні заклади, інтернати тощо. По 4 генератори отримали Чернівецький та Дністровський райони, ще 5 — Вижницький.

Нагадаємо, Мамалигівська громада отримала благодійну допомогу для внутрішньо переміщених осіб. Гуманітарний вантаж надали представники клубу «Soroptimist Intrenational Edineț» з Молдови.

Читайте також:

В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано