Брав участь у обстрілах цивільних об’єктів Донеччини: СБУ на Буковині повідомила про підозру бойовику «днр»

Пошук
UA EN

Брав участь у обстрілах цивільних об’єктів Донеччини: СБУ на Буковині повідомила про підозру бойовику «днр»

Поділись новиною:

Одному з бойовиків так званої «народної міліції днр» СБУ на Буковині повідомила про підозру. Зрадник брав активну участь у обстрілах цивільних об’єктів Донеччини.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу управління СБУ в Чернівецькій області.

У СБУ зазначають, що особливі «старання» він виявив під час обстрілів об’єктів критичної та цивільної інфраструктури України, за що отримав нагороди від командування зс рф.

За даними слідства, зловмисником є 23-річний уродженець росії, який у дитинстві переїхав із матір’ю до України й отримав громадянство нашої держави. Раніше проживав у Торецькій міській територіальній громаді й навчався в школі-інтернаті. Ще підлітком притягувався до кримінальної відповідальності за дрібні крадіжки.

У 2019 році він виїхав на тимчасово окуповану територію Донецької області й добровільно вступив до мотострілецької бригади так званої «народної міліції днр».

З початком повномасштабного вторгнення рф на територію України бойовик у складі цього незаконного збройного формування приєднався до збройних сил держави-агресорки, допомагаючи окупантам захоплювати українські території, вбивати мирних жителів, знищувати інфраструктуру.

Наразі зловмиснику заочно повідомлено про підозру за ч.2 ст. 111 (державна зрада) та ч. 1 ст. 258–3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині засудили зрадника з Луганщини, який організував роботу «правоохоронного» органу окупаційної влади.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано