Бійців буковинської ТрО відзначили нагородами за звільнення Харківщини

Пошук
UA EN

Бійців буковинської ТрО відзначили нагородами за звільнення Харківщини

Війна
24.04
13:15

Поділись новиною:

Воїнів Сил територіальної оборони Буковини відзначили медалями «За визволення Харківської області». Також почесні нагороди отримали четверо буковинців.

Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецьку обласну раду.

Медалі отримали військові з 92 батальйону 107 окремої бригади Сил територіальної оборони Буковини.

Крім того, подяками та нагородами відзначили двох захисників із Дністровського району Чернівецької області.

Житель Сокирянської міської громади Віталій Іваненко за свою сумлінну службу Батьківщині, мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України удостоївся відзнаки «Захисник рідної землі». А мешканця Рукшинської громади нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Також житель Кіцманської громади Олександр Кушнірик отримав відзнаку Головнокомандувача Збройних Сил України – нагрудний знак «Золотий хрест». Ще одного мешканця тієї ж громади, Віталія Ковальчука, нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що студента Буковинського медичного університету Владислава Стойку відзначили медаллю за звільнення Харківщини.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано