Автівку зім’яло вщент: у Дністровському районі в моторошній ДТП загинув чоловік (фото)

Пошук
UA EN

Автівку зім'яло вщент: у Дністровському районі в моторошній ДТП загинув чоловік (фото)

16.09
11:24

Поділись новиною:

У селі Кулішівка, що у Дністровському районі, у неділю, 15 вересня, сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. Унаслідок зіткнення автомобіля «ВАЗ-2104» з огорожею кермувальник отримав травми, несумісні з життям.

Як інформує С4 із посиланням на пресслужбу поліції області, за цим фактом правоохоронці проводять досудове розслідування.

«Отримавши повідомлення про автопригоду, одразу ж на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що 49-річний місцевий житель не впорався з керуванням автомобіля «ВАЗ-2104» та допустив зіткнення з огорожею», – повідомили у поліції Буковини.

у дністровському районі слідчі поліції розслідують обставини аварії, в якій загинув буковинець

У результаті ДТП водій отримав численні тілесні ушкодження та загинув на місці події. Тіло буковинця поліцейські направили на проведення судово-медичної експертизи.

Транспортний засіб вилучено та поміщено на арештмайданчик.

За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, днями у селі Мамаївці зіткнулися три автомобілі. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала 26-річна водійка.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано