Трьох нацгвардійців з Буковини посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня

Пошук
UA EN

Трьох нацгвардійців з Буковини посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня

Війна
24.10
13:21

Поділись новиною:

Президент України посмертно відзначив трьох нацгвардійців з Чернівецької області орденами «За мужність» III ступеня. Високі державні нагороди родинам бійців вручив начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк.

Про це пише С4 з посиланням на Руслана Запаранюка у Telegram.

Орденом відзначили солдата Дмитра Делея, який родом з села Вербівці. Він, за словами начальника ОВА, безстрашно захищав Батьківщину від ворога, виконував бойові завдання на Запорізькому напрямку, зокрема в боях під Роботиним.

Солдат Ростислав Кисельов – із з Селятина, боронив Україну в запеклих боях на передовій, зокрема у Слов’янську. 

Старший солдат Юрій Стратій родом із селища Берегомет пішов до війська добровольцем і героїчно воював у Харкові та Бахмуті.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що військового з Сокирянщини відзначили «Лицарським хрестом» від Міністра оборони.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях на близько 30 локаціях завершують ремонти міжбудинкових проїздів: перелік адрес
У Чернівцях комунальники завершують поточний ремонт міжбудинкових проїздів. Про це пише С4 з посиланням на «МіськШЕП». Фото ілюстративне У підприємстві зазначають, що заплановані роботи на 2...
Увечері в Чернівецькій області стався землетрус
У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району. Про це повідомили в Го...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано