Увечері в Чернівецькій області стався землетрус

Пошук
UA EN

Увечері в Чернівецькій області стався землетрус

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району.

Про це повідомили в Головному центрі спеціального контролю, пише С4.

Зазначається, що землетрус стався на глибині 3 км. За класифікацією, він належить до відчутних.

Землетрус відчувається небагатьма людьми, які перебуваються всередині приміщення; просто неба – тільки в сприятливих умовах. Коливання подібні зі струсом, утвореним легкою вантажівкою. Уважні спостерігачі помічають легкі коливання легких предметів, трохи сильніше – на верхніх поверхах.

Нагадаємо, на Буковині коливання землі востаннє відбулись 23 листопада 2023 року на території Новоселицької громади. Його магнітуда склала 2,0 за шкалою Ріхтера.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбувся форум лідерів учнівського самоврядування (фото)
У культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука відбувся перший цього навчального року форум лідерів учнівського самоврядування. Уже традиційно він пройшов у рамках циклу зустрічей «Дружній формат»...
У пожежі на Буковині загинув чоловік, який палив суху рослинність: подробиці
У пожежі в Мамалигівській громаді загинув чоловік. Трагедія сталася під час спалювання сухої рослинності. Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано