Водії в Чернівцях можуть нарватися на штраф через паркування на місцях для зарядки електрокарів: про яку суму йдеться

Пошук
UA EN

Водії в Чернівцях можуть нарватися на штраф через паркування на місцях для зарядки електрокарів: про яку суму йдеться

Поділись новиною:

У Чернівцях паркування автомобілів із двигуном внутрішнього згоряння на локаціях зарядних станцій КП «МіськШЕП» заборонено. За порушення передбачний штраф від 340 до 510 гривень.

Про це повідомили в комунальному підприємстві «МіськШЕП», пише С4.

«Все частіше отримуємо відгуки про те, що на локаціях зарядних станцій паркуються інші автівки. Тому деякі електрокари не мають можливості зарядити авто», — йдеться в повідомлені підприємства.

У «МіськШЕПі» зазначають, що зупинка чи стоянка автівок на місцях, що позначені дорожніми знаками чи розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку електротранспортів тягнуть за собою накладання штрафу. Це ж стосується і створення перешкод для водіїв автомобілів, оснащених електричними двигунами.

«Ці порушення тягнуть за собою накладання штрафу в розмірі від 20 до 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Про це йдеться в статті 122 чистини 7 Кодеку про адміністративні порушення. Тобто нині штраф складатиме від 340 до 510 гривень», — додають у комунальному підприємстві.

Нагадаємо, у Чернівцях на трьох парковках встановили зарядні станції для електромобілів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано