На Буковині водій комбайна наїхав на чоловіка: деталі і фото від поліції

Пошук
UA EN

На Буковині водій комбайна наїхав на чоловіка: деталі і фото від поліції

Поділись новиною:

У Чернівецькому районі під час збирання урожаю водій комбайна наїхав на чоловіка. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє С4 із посилання на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Інцидент трапився 21 жовтня на полі в селі Шипинці. Попередньо правоохоронці встановили, що під час збирання урожаю 30-річний водій комбайна «Єнісей-1200» допустив наїзд на 41-річного жителя Чернівців, який йому допомагав.

Унаслідок наїзду мешканець обласного центру отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 19 жовтня на вулиці Героїв Майдану в Чернівцях зіткнулися дві автівки, унаслідок чого тілесні ушкодження отримала пасажирка одного з автомобілів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано