ОВА: Чернівецька область повністю готова до опалювального сезону

Пошук
UA EN

ОВА: Чернівецька область повністю готова до опалювального сезону

Поділись новиною:

У Чернівецькій обласній військовій адміністрації повідомили про те, що Буковина готова до опалювального сезону на 100%. Подачу тепла вже розпочали у закладах, освіти медицини та сфери соціального захисту області.

Про це повідомив під час брифінгу заступник начальника Чернівецької ОВА Олександр Янков, пише С4.

За його словами, для сталого проходження опалювального сезону на Буковині підготували котельні, які забезпечують теплопостачанням житлових будинків та закладів соціальної сфери.

«Підготовка до опалювального сезону ­– одне із першочергових завдань. Тому спільно з міжнародними партнерами, громадами області попрацювали над забезпеченням альтернативними джерелами живлення об’єктів критичної інфраструктури на випадок відключень електроенергії», – зазначив посадовець.

Янков каже, що на об’єктах критичної інфраструктури житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу встановили понад сотню генераторів різної потужності та забезпечили пальне для них. Водночас на найбільших котельнях Чернівців з’явилися дві когенераційні установки, які можуть додатково виробляти електроенергію для власних потреб, що забезпечить населення міста безперебійною подачею тепла.

Нагадаємо, опалювальний сезон у закладах соціальної сфери Чернівців стартував 15 жовтня, а 18 жовтня тепло почали подавати в оселі містян.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Україна цього тижня переходить на зимовий час: коли треба переводити годинники
Традиційно щоосені Україна переходить на зимовий час. Це відбувається в останню неділю жовтня. У 2024 році — це 27 жовтня о 04:00. Тоді потрібно буде перевести стрілки на одну годину назад — на 3:00....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано