Під час фестивалю «Золоті оплески Буковини» вперше покажуть дитячу програму

Пошук
UA EN

Під час фестивалю «Золоті оплески Буковини» вперше покажуть дитячу програму

Культура
18.10
18:34

Поділись новиною:

Вперше під час фестивалю «Золоті оплески Буковини» покажуть дитячу програму з виставами від українських лялькових театрів.

Про це під час пресконференції 17 жовтня розповів директор Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської Іван Бутняк, передає С4.

Фото: Тарас Піц

Зокрема, одеська команда представить постановку «Фарбований лис», а харківська – «Як стати королем». Столичний театр ляльок підготував для глядачів «Українські переспіви».

«У нас не було досі фестивалю театру ляльок, які є практично в кожному обласному центрі України, і немає таких фестивалів, які представляють професійні театри саме для дитячої аудиторії. А ми розуміємо, що це наші завтрашні глядачі. І загалом театральну культуру треба формувати змалечку», – сказав Бутняк.

Нагадаємо, фестиваль 16-й фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» відбудеться в Чернівцях з 23 по 27 жовтня. На Буковину приїдуть театри з Києва, Харкова, Одеси та Львова. Для глядачів зіграють понад десять вистав.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано