Чернівецький обласний центр екстреної меддопомоги та медицини катастроф отримав нову карету «швидкої»

Пошук
UA EN

Чернівецький обласний центр екстреної меддопомоги та медицини катастроф отримав нову карету «швидкої»

Здоров'я
16.10
17:49

Поділись новиною:

Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав новий автомобіль. Карета «швидкої» укомплектована всім необхідним обладнанням, має реанімаційний блок з апаратом ШВЛ та дефібрилятором.

Про це інформує С4 із посиланням на Facebook-сторінку начальника Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка.

Вказується, що автомобіль від Благодійного центру «King Salman Humanitarian Aid and Relief Centre» (Королівство Саудівська Аравія) Буковині передала Фундації Першої леді України Олени Зеленської.

«Торік вдалося забезпечити Центр коштом державного бюджету 14 автомобілями. Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги надає кваліфіковану екстрену медичну допомогу у форматі 24/7. Сьогодні системі швидкої допомоги Буковини виповнилося 120 років, три роки тому був створений консультативно телеметричний центр. За рік у середньому оперативна диспетчерська служба Центру приймає понад 110 тисяч звернень, а це тисячі врятованих життів людей», — йдеться в дописі очільника ОВА.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Чернівці отримали від міста-побратима Дюссельдорфа сім карет швидкої допомоги.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано