Продавець музичних інструментів ошукав буковинця на 15 тисяч гривень

Пошук
UA EN

Продавець музичних інструментів ошукав буковинця на 15 тисяч гривень

Поділись новиною:

Під приводом продажу товарів на одній з інтернет-платформ аферисти виманили кошти у жителя Вижницького району. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, 15 жовтня із заявою про шахрайство до поліції звернувся 33-річний житель села Розтоки. Заявник розповів, що знайшов в інтернеті оголошення про продаж музичного інструмента, який хотів придбати.

«Буковинець обговорив з нібито продавцем умови покупки, після чого отримав накладну на своє ім’я в одному із поштових відділень. Надалі автор оголошення повідомив, що потрібно оплатити товар та надав реквізити на які буковинець перерахував 15 тисяч гривень», – повідомили у поліції.

Зв’язок з продавцем надалі обірвався, а чоловік зрозумів що його ошукали шахраї.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 11 жовтня жертвами шахрайських дій стали одразу четверо мешканців Чернівецької області. Загалом аферисти видурили в буковинців понад 219 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано