На Буковині ухилянт заблукав у лісі біля кордону й викликав на допомогу рятувальників

Пошук
UA EN

На Буковині ухилянт заблукав у лісі біля кордону й викликав на допомогу рятувальників

Війна
14.10
14:09

Поділись новиною:

У Чернівецькій області затримали ще одного військовозобов’язаного чоловіка, який намагався незаконно потрапити за кордон.

Про це пише С4 з посиланням Чернівецький прикордонний загін.

За інформацією ДПСУ, чоловік заблукав у лісі біля кордону й покликав на допомогу ДСНС, які й сповістили правоохоронців про ухилянта. Прикордонники відділу «Красноїльськ» знайшли військовозобов’язаного у лісосмузі. Він виявився жителем міста Вінниця 1987 року народження.

«Спочатку затриманий розповідав прикордонникам, що приїхав збирати гриби, однак згодом правоохоронці дізналися, що він мав намір потрапити до Румунії в обхід пунктів пропуску та втратив орієнтування. Поблукавши кілька годин, чоловік зрозумів, що вибратися самотужки не зможе і зателефонував на “гарячу” лінію рятувальників», – йдеться у повідомленні.

У прикордонному загоні додають, що чоловікові надали необхідну допомогу та склали протокол про адміністративне правопорушення. Водночас представники Національної поліції з’ясували, що затриманий не перебуває на військовому обліку.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у жовтні правоохоронці на Буковині затримали двох ухилянтів, які хотіли через гори в обхід пунктів пропуску потрапити до Румунії.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях на близько 30 локаціях завершують ремонти міжбудинкових проїздів: перелік адрес
У Чернівцях комунальники завершують поточний ремонт міжбудинкових проїздів. Про це пише С4 з посиланням на «МіськШЕП». Фото ілюстративне У підприємстві зазначають, що заплановані роботи на 2...
Увечері в Чернівецькій області стався землетрус
У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району. Про це повідомили в Го...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано