У Чернівецькій обласній дитячій клінічній лікарні з’явився комп’ютерний томограф

Пошук
UA EN

У Чернівецькій обласній дитячій клінічній лікарні з’явився комп’ютерний томограф

Здоров'я
11.10
18:34

Поділись новиною:

Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня отримала комп’ютерний томограф. Його вартість становить понад 370 тисяч євро. Придбали обладнання завдяки гранту від реалізації грантової угоди між Японським агентством міжнародного співробітництва JICA Ukraine Office та Урядом України.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну раду.

За словами генерального директора закладу Василя Павлюка, монтаж високоточного обладнання вже завершено. Наразі тривають роботи з облаштування приміщення. Також проведуть ліцензування апарату, сертифікацію приміщення та навчання фахівців.

 «У нашій лікарні вкрай бракувало такого апарату для обстеження маленьких пацієнтів. Аби отримати точні дані для поставлення діагнозів дітям з батьками потрібно було їздити до інших установ. Тепер цю проблему буде вирішено», – зазначив Павлюк.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Чернівецька область отримає нову карету швидкої допомоги від благодійників. Її передадуть центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано