На Буковині чоловік намагався підкупити прикордонників, щоби без перешкод перетнути держкордон

Пошук
UA EN

На Буковині чоловік намагався підкупити прикордонників, щоби без перешкод перетнути держкордон

Поділись новиною:

У середу, 9 жовтня, на автомобільному пункті пропуску «Мамалига» 44-річний чоловік намагався підкупити прикордонників, аби безперешкодно потрапити за кордон. Він пропонував правоохоронцям 500 доларів США.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що під час паспортного контролю охоронці рубежу виявили, що вантажний автомобіль, яким керував мешканець Запорізької області, уже використовувався іншим водієм для виїзду за кордон. Однак попередній водій до України не повернувся.

«Під час подальшого спілкування прикордонники з’ясували, що чоловік намагається використати систему “Шлях”, аби виїхати до Молдови та повертатися не планує. Зрозумівши, що його наміри викрито, водій запропонував хабар за сприяння в пропуску через кордон. На свою пропозицію громадянин отримав відмову», — йдеться в дописі.

Вказується, що після оформлення відповідних документів правопорушника передали співробітникам Національної поліції. Чоловіку доведеться нести відповідальність за ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині затримали військовозобов’язаного, який хотів незаконно втекти за кордон, та організатора оборудки. За 11 тисяч доларів переправити ухилянта до сусідньої Молдови намагався 20-річний чоловік.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях на близько 30 локаціях завершують ремонти міжбудинкових проїздів: перелік адрес
У Чернівцях комунальники завершують поточний ремонт міжбудинкових проїздів. Про це пише С4 з посиланням на «МіськШЕП». Фото ілюстративне У підприємстві зазначають, що заплановані роботи на 2...
Увечері в Чернівецькій області стався землетрус
У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району. Про це повідомили в Го...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано