У Садгірському районі Чернівців знову низка вулиць на понад добу залишилася без водопостачання: перелік

Пошук
UA EN

У Садгірському районі Чернівців знову низка вулиць на понад добу залишилася без водопостачання: перелік

Поділись новиною:

У Садгорі в Чернівцях до 23:00 9 жовтня не буде води. Водопостачання обмежили через аварійний витік води на вулиці Кривоноса.

Про це інформує С4 з посиланням на «Чернівціводоканал».

Без води залишилися мешканці за такими адресами: І. Підкови; Демократична; Дібровецька; Вишнева; Карбулицького; Я. Налепки; Привокзальна; Дорошенка; Квітковського; Мізюнського; Кривоноса; Я. Мудрого, 180–200,163–207; Перемоги; Здоров’я; Северина; Учительська; В. Александрі та прилеглі.

У Водоканалі додають, що бочки з водою розташовані за наступними адресами: Привокзальна, 21–21 А; Карбулицького, 2; Наметове містечко вул. Карбулицького (в районі ліцею, №21); І. Підкови, 34–40; Геріатричний пансіонат (вул. Підкови, 13).

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розпочинають опалювальний сезон: кому подаватимуть тепло першочергово
У Чернівецькій громаді розпочинають опалювальний період 2024–2025 років. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. Згідно з проєктом ...
Частина Чернівців тимчасово залишиться без води: на яких вулицях обмежать постачання
На розі вулиць Запорізька і Сторожинецька комунальники планують замінити ділянку магістрального водопроводу. У зв’язку з цим без води 8 жовтня залишаться понад пів сотні вулиць. Про це пише С4 з п...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано