До Молдови за 11 тис. доларів: у Чернівецькій області затримали ухилянта та організатора оборудки

Пошук
UA EN

До Молдови за 11 тис. доларів: у Чернівецькій області затримали ухилянта та організатора оборудки

Поділись новиною:

На Буковині затримали військовозобов’язаного, який хотів незаконно втекти за кордон, та організатора оборудки. За 11 тисяч доларів переправити ухилянта до сусідньої Молдови намагався 20-річний чоловік.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці встановили, що житель Волинської області підшукав «клієнта», доставив його до села Рудківці Хмельницької області, де на гумовому човні переправив через річку Дністер на територію Чернівецької області. Надалі, на автомобілі «ВАЗ-2103» мав намір транспортувати «туриста» до лінії розмежування державного кордону.

За «квиток» чоловік заплатив 11 тисяч доларів, які перерахував на невідомий криптогаманець.

Поліцейські затримали зловмисника під час транспортування 26-річного жителя Києва до прикордонного району.

Затриманому слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід — тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 302 тисячі гривень.

Санкція статті передбачає до дев’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Наразі поліцейські повідомили фігуранту про підозру та за клопотання слідчих поліції суд обрав йому запобіжний захід тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ухилянта із Чернівецької області засудили до трьох років позбавлення волі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розпочинають опалювальний сезон: кому подаватимуть тепло першочергово
У Чернівецькій громаді розпочинають опалювальний період 2024–2025 років. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. Згідно з проєктом ...
Частина Чернівців тимчасово залишиться без води: на яких вулицях обмежать постачання
На розі вулиць Запорізька і Сторожинецька комунальники планують замінити ділянку магістрального водопроводу. У зв’язку з цим без води 8 жовтня залишаться понад пів сотні вулиць. Про це пише С4 з п...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано