У Хотині водійка наїхала на 7-річну дівчинку: дитина у тяжкому стані перебуває в лікарні

Пошук
UA EN

У Хотині водійка наїхала на 7-річну дівчинку: дитина у тяжкому стані перебуває в лікарні

Поділись новиною:

У Хотині 7 жовтня Чернівецької області сталася ДТП, в якій серйозно травмувалася 7-річна дитина. Прокуратура області розпочала розслідувати обставини аварії.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну прокуратуру.

За даними слідства, автомобіль Renault Mеgane наїхав на 7-річну дівчинку. Дитину у тяжкому стані госпіталізували до медичного закладу.

У поліції Чернівецької області, своєю чергою, повідомили, що водійка допустила наїзд на дитину, і, не надавши допомоги потерпілій і не повідомивши про це відповідні служби, втекла з місця аварії. Далі 57-річна підозрювана поїхала і врізалася в огорожу. Транспортний засіб жінка покинула та наразі переховується від правоохоронців.

У поліції звернулися до громадян, які були свідками цієї автопригоди чи володіють інформацією, яка може допомогти розшукати втікачку, з проханням терміново звернутися до найближчого підрозділу поліції чи на спецлінію «102».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у селі Рідківці внаслідок зіткнення з автомобілем травмувався 39-річний мотоцикліст.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розпочинають опалювальний сезон: кому подаватимуть тепло першочергово
У Чернівецькій громаді розпочинають опалювальний період 2024–2025 років. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. Згідно з проєктом ...
Частина Чернівців тимчасово залишиться без води: на яких вулицях обмежать постачання
На розі вулиць Запорізька і Сторожинецька комунальники планують замінити ділянку магістрального водопроводу. У зв’язку з цим без води 8 жовтня залишаться понад пів сотні вулиць. Про це пише С4 з п...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано