Частина Чернівців тимчасово залишиться без води: на яких вулицях обмежать постачання

Пошук
UA EN

Частина Чернівців тимчасово залишиться без води: на яких вулицях обмежать постачання

Поділись новиною:

На розі вулиць Запорізька і Сторожинецька комунальники планують замінити ділянку магістрального водопроводу. У зв’язку з цим без води 8 жовтня залишаться понад пів сотні вулиць.

Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціводоканал».

Води не буде з 10:00 до 23:00 за такими адресами:

  • Сторожинецька, Запорізька, Маріупольська, Героїв Майдану №1-69 і №2-176; Небесної Сотні №1-19А, №2-12, Щербанюка, Алмазова, Стеценка, Федьковича, Коперніка, Кушніренка, М. Ткача, О. Петрищука, Каспрука, О. Гузар, Товстюка, площа Соборна, Л. Українки, Сіді-Таль, Міцкевича, Емінеску, площа Театральна, Кафедральна, Вірменська, І. Дзюби, Українська, Кобилянської, Т. Шевченка, Л. Кобилиці, Буковинська, В. Великого, Чорноморська, Котляревського, І. Франка, Чибінєєва, Чехова, Кармелюка (частково), Головна №50-120 і №71-179, Хортицька, пров. Хортицький, А. Пумнула, Багрянова, Балашівська, Лібавська, Мемельська, Кобринська, Черняхівського, Європейського Союзу, М. Черемшини, Нагірна, Київська, Рошинська, Харківська та прилеглі.

Нагадаємо, 8 жовтня ремонтні роботи на водогоні також заплановані на декількох вулицях, через що обмежать водопостачання.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розпочинають опалювальний сезон: кому подаватимуть тепло першочергово
У Чернівецькій громаді розпочинають опалювальний період 2024–2025 років. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. Згідно з проєктом ...
Президент Зеленський присвоїв почесні звання трьом вчителям з Буковини
Звання «Народний вчитель України» та «Заслужений вчитель України» Президент України Володимир Зеленський присвоїв трьом педагогам з Чернівецької області. Про це пише С4 з посиланням на указ презид...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано