У ДТП на Буковині травмувався 39-річний мотоцикліст

Пошук
UA EN

У ДТП на Буковині травмувався 39-річний мотоцикліст

Поділись новиною:

У селі Рідківці 6 жовтня сталася ДТП з потерпілим мотоциклістом. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 60-річний водій автомобіля Opel Vivaro зіткнувся з мотоциклом Jawa під керуванням 39-річного місцевого жителя.

Унаслідок аварії мотоцикліст отримав травму ноги. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілого до лікувального закладу.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівецькій області 4 жовтня сталися дві аварії, одна із них — зі смертельним наслідком. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розпочинають опалювальний сезон: кому подаватимуть тепло першочергово
У Чернівецькій громаді розпочинають опалювальний період 2024–2025 років. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. Згідно з проєктом ...
Частина Чернівців тимчасово залишиться без води: на яких вулицях обмежать постачання
На розі вулиць Запорізька і Сторожинецька комунальники планують замінити ділянку магістрального водопроводу. У зв’язку з цим без води 8 жовтня залишаться понад пів сотні вулиць. Про це пише С4 з п...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано