Чернівецькі гвардійці з Покровська привітали буковинців із Днем міста

Пошук
UA EN

Чернівецькі гвардійці з Покровська привітали буковинців із Днем міста

Війна
05.10
16:01

Поділись новиною:

У той час, коли Чернівці святкують свій День міста, далеко від рідних домівок, на передовій, чернівецькі гвардійці продовжують захищати Україну від агресора. Воїни Національної гвардії, які виконують бойові завдання на Покровському напрямку, вирішили передати свої привітання буковинцям.

Гвардійці підкреслили, що, попри відстань, вони серцем і душею завжди з рідним містом. Вони наголосили, що їхня боротьба — це не лише захист територій, але й майбутнє кожного з нас, щоб мир і спокій повернулися на українську землю.

Воїни висловили впевненість у перемозі і подякували буковинцям за підтримку, яку вони відчувають навіть на фронті. Вони також попросили мешканців Чернівців зберігати спокій та продовжувати свою щоденну роботу, адже кожен із нас наближає перемогу своєю працею.

День міста — це не лише свято, але й нагадування про те, наскільки важливо зберігати міцну віру та єдність у ці складні часи.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано