На Буковині сталися дві ДТП: одна людина загинула

Пошук
UA EN

На Буковині сталися дві ДТП: одна людина загинула

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 4 жовтня сталися дві аварії, одна із них — зі смертельним наслідком. Наразі за двома фактами дорожньо-транспортних пригод поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Одна з ДТП сталася в селі Підзахаричі Вижницького району. Правоохоронці попередньо встановили, що 33-річна жителька Путили не впоралася з керуванням автомобіля Mitsubishi Pajero та допустила перекидання транспортного засобу.

Унаслідок аварій 27-річна пасажирка отримала травми, несумісні з життям та загинула на місці події, а кермувальницю із тілесними ушкодженнями медики госпіталізували до лікарні. Тіло загиблої поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Цього ж дня ще одна автопригода трапилась на автодорозі «Н-10» в адміністративних межах села Новий Киселів. Попередньо правоохоронці встановили, що 33-річний водій вантажівки DAF допустив наїзд на 26-річну жінку-пішохода, яка переходила дорогу у невстановленому місці.

У результаті аварії буковинка отримала тілесні ушкодження. Лікарі доправили потерпілу до медичної установи для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 26 вересня у Чернівцях трапилися дві аварії з потерпілими. Унаслідок ДТП травми отримали два мотоциклісти та їхні пасажири.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано