Застрелили собак із машини: на Буковині поліція розслідує жорстоке поводження з тваринами

Пошук
UA EN

Застрелили собак із машини: на Буковині поліція розслідує жорстоке поводження з тваринами

Поділись новиною:

У Чернівецькій області правоохоронці розслідують жорстоке поводження з тваринами. 3 жовтня до поліції надійшло повідомлення про вбивство двох собак у селі Чагор.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

«3 жовтня до поліції надійшло звернення від 43-річної чернівчанки про те, що 28 вересня в селі Чагор вона виявила факт жорстокого поводження із собаками: двоє чоловіків на автомобілі здійснили декілька пострілів у двох тварин та поїхали з місця події. Унаслідок отриманих поранень собаки померли», — йдеться в повідомлені поліції.

Вказується, що правоохоронці обстежили територію, вилучили записи з камер відеоспостереження та наразі здійснюють інші заходи, спрямовані на з’ясування всіх обставин та встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

Відомості про цей факт слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівецький національний університет святкує 149 років з дня заснування
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича 4 жовтня відзначає 149 річницю з дня його офіційного відкриття. З 1875 року він декілька разів змінював назву, керівників, відкривалися нов...
На Буковину з Донецької області евакуювали ще 45 людей
Увечері 3 жовтня в Чернівецьку область прибув черговий евакуаційний потяг. З Донеччини на Буковину вивезли ще 45 людей. Про це пише С4 із посиланням на Telegram-канал начальника Чернівецької ОВА Р...
Війна
03.10
20:31
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано