На Буковині викрили чоловіка, який вирощував вдома коноплі та зберігав канабіс

Пошук
UA EN

На Буковині викрили чоловіка, який вирощував вдома коноплі та зберігав канабіс

Поділись новиною:

У Чернівецькій області поліцейські викрили 50-річного чоловіка, який вирощував вдома коноплі та зберігав канабіс. Також правоохоронці виявили в мешканця села Мамалига пристрої для викурювання наркотиків.

Про це повідомляє С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

«27 вересня цього року на території одного із домогосподарств фігуранта виявили і вилучили майже кілограм висушеної подрібненої речовини рослинного походження, ззовні схожої на канабіс та два пристрої для викурювання наркотиків. Окрім цього, на присадибній ділянці будинку чоловіка виявили та вилучили понад 30 незаконно насаджених рослин коноплі», — кажуть у поліції.

Речові докази правоохоронці направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Відомості про вчинення кримінальних проступків внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снодійного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Служба безпеки України викрила організовану злочинну групу, яка спеціалізувалася на виготовленні та збуті наркотичних засобів і психотропних речовин у Чернівецькій області та інших регіонах країни.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано