До дев’яти років за ґратами загрожує буковинцям, які сприяли в незаконному переправленні чоловіків за кордон

Пошук
UA EN

До дев’яти років за ґратами загрожує буковинцям, які сприяли в незаконному переправленні чоловіків за кордон

Поділись новиною:

На Буковині судитимуть двох місцевих мешканців, яких обвинувачують в незаконному переправленню військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон України. Їм загрожує від семи до дев’яти років позбавлення волі.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну прокуратуру.

За даними слідства, за грошову винагороду від 6000 до 8000 євро з людини двоє буковинців допомагали чоловікам віком від 27 до 50 років покинути територію України.

Правоохоронці встановили, що 57-річний житель Чернівців підшукав трьох чоловіків, які мали намір виїхати за кордон. Він забезпечив для них поселення в одному з готелів міста, а для перевезення чоловіків до українсько-румунського кордону залучив 42-річного буковинця, який добре орієнтувався у прикордонній місцевості.

Водія з чотирма пасажирами затримали правоохоронці поблизу державного кордону. Водночас за інформацією прокуратури, за трансфер четвертого військовозобов’язаного з водієм домовлялись інші, не встановлені слідством особи.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівецькій області прикордонники затримали двох ухилянтів та організатора незаконного переправлення за кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівецькій області видали вже 28 тисяч дозволів для перебування у прикордонній смузі
У 5-кілометровій прикордонній зоні за межами населеного пункту буковинцям для пересування потрібно мати спеціальний дозвіл, який видають у Чернівецькому прикордонному загоні. Порушників – штрафують. ...
Війна
30.09
11:51
На Буковину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини
Ввечері 29 вересня в Чернівці з Донеччини прибули 55 людей, серед яких семеро дітей, люди похилого віку та з інвалідністю. Їх на Буковину доправили евакуаційним потягом. Про це інформує С4 із поси...
Війна
29.09
22:45
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано