Негода у Чернівецькій області знеструмила майже чотири тисячі споживачів

Пошук
UA EN

Негода у Чернівецькій області знеструмила майже чотири тисячі споживачів

Поділись новиною:

У Чернівецькій області внаслідок зливи й шквального вітру без світла залишилися 3755 споживачів в 11 населених пунктах. Аварійні бригади наразі намагаються відновити живлення.

Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціобленерго».

Фото: РБК-Україна

Вказується, що негода пошкодила проводи й спричинила технологічні порушення в роботі обладнання 5 ПЛ-10 кВ. Без електроенергії внаслідок цього нині перебувають мешканці сіл Бісків, Несвоя, Бурдей, Ревно, Користовата, Глиниця, Стрілецький кут, Драчинці, Станівці, Шипинці частково у Чернівцях. 

У неділю, 29 вересня, аварійні ситуації виникли в мережах Глибоцької, Кельменецької, Кіцманської, Вижницької, Герцаївської, Новоселицької, Сторожинецької, Путильської, Хотинської дільниць. Наразі енергетики ліквідували 21 пошкодження у високовольтних мережах області.

В Обленерго додали, що якщо негода продовжиться, ще можуть виникати аварійні ситуації в мережах краю.

Нагадаємо, на Буковині 30 вересня синоптики прогнозують ускладнення погодних умов через формування активного циклону над Балканами, що зміщується на південний захід України. Удень в області очікується значний дощ, а в горах з переходом у мокрий сніг. Також можливе посилення північно-західного вітру 15-20 м/с.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини
Ввечері 29 вересня в Чернівці з Донеччини прибули 55 людей, серед яких семеро дітей, люди похилого віку та з інвалідністю. Їх на Буковину доправили евакуаційним потягом. Про це інформує С4 із поси...
Війна
29.09
22:45
Чернівецький міський голова Роман Клічук на Сумщині передав військовим броньовані автівки
Міський голова Чернівців разом зі своїм заступником Василем Зазуляком відвідали військових у Сумській області. Про це пише С4 з посиланням на допис Романа Клічука у Facebook. Там посадовці ...
Війна
29.09
19:57
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано