За добу ворог понад 5000 разів обстріляв позиції наших військ та населені пункти: головне зі зведення Генштабу

Пошук
UA EN

За добу ворог понад 5000 разів обстріляв позиції наших військ та населені пункти: головне зі зведення Генштабу

Війна
28.09
09:45

Поділись новиною:

Упродовж 27 вересня окупанти завдали шість ракетних та 74 авіаційних удари, зокрема, скинули 118 КАБ. Також ворог здійснив по позиціях наших військ та населених пунктах понад 5000 обстрілів.

Про це інформує С4 із посиланням на Facebook-сторінку Генерального штабу ЗСУ.

Загалом, протягом минулої доби на фронті відбулося 180 бойових зіткнень.

Водночас авіація та ракетні війська й артилерія Сил оборони завдали шість ударів по районах зосередження особового складу й ОВТ противника, знищили два командних пункти, а також уразили дві артилерійські системи.

Якою є ситуація на різних напрямках фронту

  • На Харківському напрямку відбулося шість ворожих атак у районах населених пунктів Вовчанськ та Тихе.
  • На Куп’янському напрямку за добу відбулося 19 атак окупантів. Сили оборони відбивали штурмові дії противника в бік Синьківки, Новоселівки, Глушківки, Кругляківки, Кучерівки та Лозової.
  • На Лиманському напрямку ворог атакував 16 разів. Намагався просунутись уперед неподалік шести різних населених пунктів. Акцент робив біля Греківки, Макіївки, Невського, Зарічного, Торського та Новосадового.
  • На Краматорському напрямку окупанти дев’ять разів атакували в районах Григорівки, Предтечиного, Часового Яру, Білої Гори та Ступочок.
  • На Торецькому напрямку ворог здійснив сім атак неподалік Торецька, Щербанівки та Нью-Йорка. На Покровському напрямку наші захисники зупинили 47 штурмових і наступальних дій агресора в бік населених пунктів Воздвиженки, Новоторецького, Миколаївки, Гродівки, Новогродівки, Лисівки, Крутого Яру, Дачінського, Маринівки, Селидового та Новоторецького. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Михайлівки та Новоторецького.
  • На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 28 атак. Основні зусилля ворог прикладав у районах Цукуриного, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки.
  • На Времівському напрямку противник здійснив 13 штурмів наших позицій неподалік Вугледару, Богоявленки, Водяного та Катеринівки. Активно задіював для ударів на напрямку штурмову й бомбардувальну авіацію.
  • На Оріхівському та Гуляйпільському напрямках поблизу Новодарівки, Роботиного та Малих Щербаків отримали гідну відсіч — загалом провели три атаки. Для авіаударів терористи використали понад десяток керованих авіабомб.
  • На Придніпровському напрямку російські загарбники атакували наші позиції два рази й отримали жорстку відсіч, зазнали втрат.

Нагадаємо, протягом 27 вересня українські військові знищили ще 1470 загарбників, 55 артилерійських систем, 42 бойові броньовані машини та 14 танків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано